Teppanyaki

S ohledem na omezený počet míst doporučujeme si vždy udělat rezervaci na teppanyaki.

Teppanyaki je způsob přípravy pokrmů přímo před hostem na speciálně upravených stolech s digestoří. V severní Americe se tomuto způsobu stolování říká také „hibachi“.

Teppanyaki vzniklo ve čtyřicátých letech minulého století v Japonsku a odtud se v šedesátých letech rozšířilo do USA. Proslavilo se díky restauračnímu řetězci Benihana. Právě tam obohatili teppanyaki o show, kterou zruční kuchaři předvádí. Chcete-li oživit Vaše obchodní jednání, překvapit rodinu nebo přátele něčím originálním, je právě pro Vás teppanyaki tou pravou volbou. Jako první se připravujeme zeleninu, smaženou rýži, Miso polévku a následuje Vámi vybraný druh masa. Večeři pak završí osvěžující citronový sorbet. Pokrmy se připravují postupně, abyste mohli všechny chutě postupně a v klidu vychutnat.

V nabídce ala carte si můžete vybrat např. mezi kuřecím, hovězím a vepřovým masem.

Z mořských plodů nabízíme krevety, mušle sv. Jakuba, lososa či tuňáka.

ALL YOU CAN EAT (Sněz, co můžeš)

Každé úterý a čtvrtek v restauraci Samurai

Cena 800 Kč za 1 osobu. Děti do 8 let zdarma, děti ve věku 8 – 15 za 400 Kč.

Tato speciální nabídka zahrnuje zeleninu, smaženou rýži, Miso polévku, 6 druhů mas (hovězí flank steak, vepřovou panenku, kuřecí stehenní řízek, kachní prso, krevety a lososa) a citronový sorbet.